DVD Dragon Ball Z - Box 2




Ehemm ehemmm....cuba teka weols nak beli benda alah ape kat Speedy Video ni ek? Haa.... cer teka, cer teka... hehehe

::
::
::
::
::
::



Ye, betul! Nak membeli benda alah ni ler. Apa lagi kan. Hahahaha. When it comes to Dragon Ball, sanggup kooooo weols laki bini beli original DVD. Takde kuasa nak download download bagai. Nak jadikan koleksi katanya...hihi

Since Vol. 1-144 (Box 1) dah pun weols laki bini habis tengok... tak menyabar nyabar tunggu hujung bulan... terus beli sambungan dia, which is Box 2 (Vol. 145-291)... hehehe.





Test dulu sebelum beli. So that tak perlu nak ulang alik nanti nanti.





Beli teros! Hihi. Pssttt...Padahal jalan cerita Dragon Ball Z ni dari A sampai Z dah pun weols tahu sebenarnya. Coz layan komik dragon ball time kecik kecik dulu. Laki bini sama minat... suka baca komik mcm Nobita...eh! Hahaha

Apa apa pun... tak sabar nak tgk. Nak tengok Vegeta je sebenarnya... lalalalala :D





3 comments:

ztie said...

nang rajin eh ktk bebeli... kmk msh juak download. ahaha.. tp lamak dahsik nangga dragon ball. speedy rah pm ya nak ?

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi .. teringat zaman kecik2 dolok aiee ..nobita .. sailormoon laa .. waaaaa .. c dpt lwn cita katoon dolok o

uchi kay-f Ahmad said...

bestlah klu laki Bini punyai minat yg sama....siri anime naruto tk minat ke?...