Overtime




Hujung tahun... biasalah if kena buat kerja lebih masa ni uols. Nak nak lagi dalam bulan 12 ni zie asyik ambil cuti separuh hari sebab ke sana ke sini ulang alik ke hospital untuk uruskan hal perubatan Mak Nek. Sudahnya kerja jadi menimbun. Nak nak lagi time year end ni. 


kebanyakkan councils dan jabatan² kerajaan nak closing account. Sudahnya zie yg di hempap paperworks. Hehe. Biasa sudah. Nak nak lagi zie sorg yg uruskan hal account dan billing selain dari superior zie. Malam tadi zie overtime sampai jam 7pm.

....hari ni (sabtu), sambung lagi buat kerja sebab baru je sampai rumah boss call gtaw ada urgent claim perlu submit sebelum isnin. Menjawap lerrr hari ni MESTI datang kerja. Huhu. Takpe, dapat claim OT :P




Siap je urgent claim. Baru dapat menjamu selera dulu. Hihi. Lepas ni nak buat accounts. Alang² dah buat OT. So uols, sila jamu mata uols tgk Laksa Sarawak Pak Amit yg teramattttt lah lazat. Susah² je husband pi hantar breakfast ke opis.

...dia tgk zie dah tak sempat tapaw breakfast. tu yg dia pi hantar. Awww... so sweet of u, sayang ♥♥♥






3 comments:

A'ishah K. said...

untungnya ada org hntr..

uhuu penuh meja memang literally kerja bertimbun tu kak zie. hehe.

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi .. dasyat meja ktk yunk.. cptnya masa berlalu kn ..dh nk msk tahun 2016 sudah huhu

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap sgt dalam mangkuk tu