Sayang Nak Buang, Jadikan Tempat Letak Ubat



Hehehe...ni ler. Zip-lock plastic ni haaa. Jadi special sebab ada sticker cute miut dari Kak Ayu. Hihi. Mula mula zie tak tahu nak guna apa. Tapi bila tengok stock ubat ubat zie tak terlantang gitu je dalam drawer... tu yg tetiba datang ilham utk guna zip-lock bersticker cute ni dari Kak Ayu...hikss

....ni barunya betul betul menghargai pemberian org kan. Serta plastic bag aku still guna and simpan. Lalalalala :P Oh ye, if uols nk baca balik entry pemberian Kak Ayu tu, click tajuk ini --> Hadiah dari Blogger Yayansmum







2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

idea yang menarik akk, lepas ni diba cuba bt.. x la sepah2 brang kan.. senang nak carik

Ayu Jafri said...

Hihi.. mmg btl2 rasa pemberian dihargai...❤❤❤