Son Goku & Evil Majin Boo Action Figure








My very first collection of Dragon Ball action figure... hihihi ^_^ Uols kan tahu zie skrg dok gigih marathon tengok anime Dragon Ball Z. Dulu² time kecik² tak semua episode volume ditayangkan di TV. so bila dah besar and dah bekerja ni... inilah masanya zie balas dendam tengok Dragon Ball volume by volume ^_^ ngeee

....actually zie tgh cari Vegeta action figure. Ada² jumpa tapi tak lawa. Zie nak kualiti mcm action figure Goku & boo ni actually... hehe. Utk Goku and Majin Boo ni, husband zie yg bagi. Since zie sibuk sangat nak berkoleksi Dragon Ball figurine...hiksss :P





And as for you, Mr. Son Goku... u are definite gonna follow me to office, handsome man :P Hihi



Kaaaa meee Haaaa meee Haaaa! Tu dia. Hahahaha. Dok diam² je ko kat situ ye, Mr. Goku. If ada org nak curi² guna my workstation or computer, kau fire je dia, ok. Since kau dah dalam posisi mengkamehameha tu ^_^ Haahaha

...harap dapat jumpa figurine Vegeta yg awesome plak lepas ni. I love Vegeta :D





1 comment:

Seriously said...

ades klu nak cari kualiti cari yg ni bawah sh figuarts siap boleh post2 tapi mahal sikit lahttp://shishioh.info/SHF_SUPER_SAIYAN_SON_GOKOU_AWAKENING_Ver.php

klu nak cari try belek page ni trusted seller.... sy lebih minat sh-figuarts sebb boleh pose figure tu...

http://www.jnjanimehobbyshop.com/shfiguarts-dragon-ball-z-ultimate-son-gohan/product-1285338.html

try2 la belek2