"Ubat" Stress


Hehehe... setiap org, lain caranya untuk handle stress dorg. Ada yg asal stress, makan. Ada yg asal stree, nangis. Zie plak... asal stress je, kompom zie buat craft. Hehehe. Kali ni Zie dok gigih melekat satu persatu batu (batu lebihan ribbon craft zie dulu) di handphone casing Zie.

...biar handphone casing tu berjantina. Hahaha. If dah kau lekat bling bling gitu, semestinya jantina dia perempuan maaa. Sebelum ni kekeliruan jantina dia. Bhahahahaha :P  Belum habis lagi lekat. Sebab batu tu habis ler plak. huhu. 

Nanti dah siap, wajib kooo zie menayang kat sini. Hiksss :D





4 comments:

Nieyl said...

Rajin nyer zie...
klu mcnie mesti dah banyak buat dah nie...

Intan Zulhilmi said...

OK sgt rajin!!! hehe

ztie said...

ktk pakey apa ya gam ka cmne? mcm clean jak mun makey gam uhu ka apa. hahah mun kmk lalu la tekeh2 lekat hahaha

Zie Madini said...

ZTIE
-- kmk pakey gam Glue gun sis eh. Hihi. lepa mek lekat mun ada tekeh2... kmk nyalakan dgn api seimbas lalu k suruh tekeh ya mencair :D Try ktk...hehe