Hello 2016!




Hello, 2016! Syukur alhamdulillah masih lagi di beri kesempatan utk melangkah ke tahun baru. Cewahhh.... skema giler dow statement tu **tgn dibahu, mata ke atas* Well uols, tahun baru bermakna umur pun akan bertambah 1 angka lagi.

...aiyarkkk! this year i am going to be 32 years old. Oh nooooooo... tua sudah aku rupanya. Huhuhu. Takpe, yg penting... young at heart gittew **bluekss.** Azam tahun baru Zie? Ehemm... Malas lah nak berazam azam bagai. Nanti nanti hangat hangat taik ayam je. Seminggu dua je gigih... lepas tu ke laut. Hahaha

....so just no azam at all. Teruskan kehidupan mcm biasa but will make sure going to make tomorrow much better than yesterday.... haaa, inilah motto zie setiap hari sebelum tido. Rasa mcm budak kecik je if nak berazam azam bagai... hahaa

just my 2 cents je ye uols. jgn plak ada yg sentap bila baca statement zie tu :D Chill babe, chill ^_^







2 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi .. amboii statement ya .. i like .. ada bena ya juak hihi.

Umi nk ucapkan selamat tahun baru yunk .. moga kita semakin success .. umaahhhhhhhhhh

uchi kay-f Ahmad said...

hihi...slmt menjalani kehidupan dgn tenang tuk thn 2016 nie cik puan zie skelurga...