Kembali Ke Sekolah Selepas Cuti Demam Yang Panjang



Semalam bermulalah lagi drama tangis menangis Mikail di awal pagi. Kes dia tak nak pergi sekolah.Meraung lah dia nangis di awal awal pagi. Dia ingat tangisan dia tu weols nak mengalah and turut cakap dia ler kekononya tu.

...sorry, nak. Kau tetap gak pergi sekolah tak peduli kau nangis bagai apa. Huhu. For your own good. For your future. Actually susah hati bila tinggalkan menangis nangis. What to do lah kan. Kena gak keraskan hati if nak anak pandai 





Bila balik sekolah, ceria weh si kecik ni according to Sarah (kwn zie yg tolong ambilkan dia). Sibuk je dia gtaw Aunty Sarah dia, yg mama dia tk dapat ambil sebab mama dia kerja. Hahaha. Cubalah pepagi semangat dia ke sekolah seceria mcm dia balik sekolah.


....alahaiiii... anak anak. 





2 comments:

Lea Ismail said...

sik tauklah anak kamek sekolah mcm ney zie

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi .. lak biasa nya lk yunk. Kmk tok pun bigung ngene nk nta ica g tabika .. mauk ndak ka nya mdik awal pgi hihi