Koleksi Guess Terbaru Saya




Tadaaa! Hasil rembat shopping weekend ni tadi ^_^ Lama tak shopping. Asyik shopping online je. Sekali sekala nak gak shopping secara live. hihi. Sangat suka dgn new collection guess Zie kali nie ヅ




Utk tote bag ni, Zie claim dengan husband nanti. Hehehe. Design ni sebijik macam design wallet Zie  (Click link ini if nak tgk --> )




Keychain bag ni yg buatkan hati jadi jatuh cinta dgn bag ni. Comel kan keychain dia. Kunci kunci gitu. Ala ala keys to my heart gitu. Haha. Well bag, u have my heart already, okay :P



One compartment je untuk main compartment. Ok lah kan memandangkan barang barang Zie pun zie selalu letak dalam small bags.. hehe




Kat bahagian depan dia, ada slot utk letak barang gak :)




Kedua dua belah tepi dia pun ada tempat utk ko letak benda alah. Dok terfikir gak... kat bahagian ni nak letak apa ek? Kalau letak botol air, mcm tak sesuai je. Hahaha. Memang akan tak terguna ler poket tepi tu rasanya :D





Bahagian belakang dia plak ada satu section berzip. Bahagian ni zie letak kunci je. Senang zie nak cari dan ambil. Hihi






I love this wristlet sooooooo much. Wristlet ni zie guna utk letak phone zie. So that my iPhone selamat dari calar balar. Hihi. Sayang koooo if phone calar balar. Boleh robek hati dibuatnya. Hihi. Yang wristlet ni zie beli sendiri... malas nak claim husband. Tote bag tu je zie claim husband. Hihi.

...yg ni consider self reward ^_^ I love bags soooo much. Rasa cam nak beli satu almari khas utk letak handbag collection. Hehe.





1 comment:

ArELeEz said...

handbag & wanita bagai aur dgn tebing.. eceh!