Churros Food Freak Chef




Rasanya Churros dari Food Freak Chef ni dah well-know di Kuching... rasanya lah. Sebab gara gara terpengaruhan dgn kawan kawan FB kejap kejap... dok share photo churros dari Food Freak Chef. Tu yg aku jadi teringin ler plak nak nerai... hehe

...support bisnes sesama bangsa kita secara tak langsung ^_^




Sekali 3 boxes kooo aku order... muahehehehe. Tamak tak tamak tue bai. Hahaha. Makan sorg sorg. Ada gak ler bagi dak opis rasa...takde lah aku tamak sampai tahap keji bagi dak opis cium bau je...hehe. 




Yang ni di panggil Churros Sweet Tooth. Sedap wehhh... nasib time ni order benda alah sweet tooth ni 2 boxes. So puas kooo aku mentedarah... hehe. Dia guna dark cokelat.... sejujurnya, aku bukan hantu cekelat, but gara gara churros Food Freak Chef ni... terus koo jadi suka nah dgn taste cekelat dia.





Errr...yg ni apa nama ek. Churros balls kot... kalau tak silap. If not, just Churros je..hehehe. Dorg bagi dark cokelat utk dipping churros tu..... sedappppppppp. Churros dia jenis, ranggup di luar... empuk di dalam ... haaa gitu. 

...sedappppp. Siapa yg dok Kuching, if belum lagi try Churros ni... boleh je terjah FB page dorg ---> Food Freak Chef (click to view). worth it. Semua harga RM10/box kecuali untuk Classic Churros, hanya RM7/box.

Owner sgttt friendly :) Double thumbs up

4 comments:

Hafiz Hafizol said...

sedapnya yang tabur kacang tuuuuu hahahahaha

Cik Itah said...

wahhh..sedapnya!

yoorin melacolea said...

sedapppnyaa.. comel pulak churros yang bulat2 tuu

edda(",) said...

nak jugakkk