Telaga Air Seafood di ABC Corner




Off we go to Telaga Air! Weehooo...hehe. Family gathering sebenarnya. Lama dah aku plan nak bawa keluarga Madini pi makan makan sempena husband dapat transfer ke Kuching... tapi kekangan masa dan kerja tak mengizinkan.

...akhirnya ambil peluang during CNY holiday ni utk keluarga Madini berkumpul シ 




Here we are di ABC Corner (err...kalau tak silap lah. Hanya ingat nama ABC je. Nama lepas tu idak ingat kooo aku. Rasanya Corner lah...haha). Sorry ea uols, gambar makan takde. Hanya gambar weols lepas habis ngappp je yg ada. Hahaha

...tgn kotor, tu yg tak kuasa nak ambil gambar makanan. Sambar makanan sebelum kehabisan. Miaahahaha :D





Hehehehe..tengok Mikail tu, apa yg di temernungkan dia tu.





Mikail dan Kak Mida ♥






Tengok kooo aku tu, Uols. Tak sedar sedar dorg ajak bergambar. Tengah syok mentedarah weh... shut down all my surrounding gittew...hahaha.




Nie baru perasan. Itu pun bila kak Mida meng-Hoi-kan aku...hahaha 






Habis makan, wefie lagi...kihkihkih. Kenyang perut sampai terpaksa tanggalkan waist belt kooo akuuuu. Penangan makan ketam masak telur masin...hahaha. Awal makan pill allergik lepas tu. Tak nak mata bengkak, hidung gatal dan tekak gatal. Harus take medicine sebelum kegatalan menyerang...hihi


....if uols nak makan seafood di Telaga Air, highly recommended ABC Corner kedai makan ea. Sedap koooo masakan dorg. Plus... murah je bayar kalau dibandingkan makan di Topspot di Bukit Mata. Memang sangat sangat rekemen uols utk menseafood di sini ^_^




2 comments:

Lea Ismail said...

lom pernah gik makan seafood area telaga air. nya siang pun dah ada ooo

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye akk.. makan seafood..