Holiday With Aja - Part 1 : Jumpa Kembali Selepas Hampir 10 Tahun...




Setelah hampir 10 tahun rasanya kitorg tak jumpa... akhirnya, berjumpa kali weols kooo noks. Walaupun sejak masing masing dah berkeluarga dan jarang keep in touch, di hati... she do have a special space in my heart ♥

...bak kata org, jarang berhubung, tak semestinya sudah dilupakan ヅ Last weols jumpa dulu masa masing masing still anak dara and single... hehe. Uols boleh baca entries blog masa weols jumpa pertama kali dulu --> KLIK SINI utk baca




Here we are ヅ Lepas je jemput dia dan husband dia; Herry, dari airport... terus bawa dorg pi makan. Since hari dan malam dan Zie & husband zie pun tak tahu nak decide bawa dorg makan kat mana (since weols bukan Food Haunter utk makanan sarawak...haha)...

...utk malam tu, bawa dorg makan ke Mr Pen Little Bistro je dulu. Huhu. Nanti baru search mana tempat makanan sarawak yg best.






A blogger will always be a blogger, bergmbar tanpa erti segan org dok pandang sinis...hahaha. walaupun sekarang masing masing dah tak aktif sangat dgn blog (errr....zie still aktif actually. Hihi.Cuma tak setegar dulu je. Mana mungkin Zie bersara dari dunia blogging koooo noks. Hehe)...

...since husband weols malas nak melayan weols bergambar, mintak tolong waiter je yg ambilkan. Huhuhu.





Since zie dah makan sebelum ambil dorg... Zie dan husband just order Chicken Wrap ni je. Pssttt...agak agak korang kan. brapa harga chicken wrap nie? RM6.90 je taw... murah taw.

....besar plak tu. Tak dapat habiskan... mintak husband tolong habiskan. Hihi



Sebelum balik, singgah kejap kat DP Ice Cream kat sebelah Kapit Hotel. Aja nak try Ice Cream Gula Apong yg Zie dok selalu tayang dalam IG dan FB...hihihi. Pengaruh makan makan orang kuat taw.  hiksss :D

...Pssttt...tengah malam makan ice cream... kena lagi hujan hari lepas tu. Menggigil kesejukkan pastu weh. Esok hari, terus flu yg teramat Zie. huhuhu.





Sampai je kat rumah, sempat plak Aja belikan ole ole untuk Zie dan Mikail dari sana. Sugarscarf yg pertama Zie...segan plak rasa bila takde sediakan apa apa ole ole utk aja. huhu. Takpe, once zie ke sana... baru bawa ole ole. hihi. 

I love it aja! Nanti once akak dpt pakai Sugarscarf yg Aja bagi ni.... kompom akan tayang kat sini ye :* 



Ole ole Mikail zie tak sempat nak gmbar... budak tu dah mengiyau mintak di bukaknya. Hahaha.  Thanks, lil sis Aja ♥






3 comments:

C i k R e n e x said...

Best nya leh jmpe mcm ni.
Teringin gak jmpe kak zie. Sbb da lame folo blog kak zie.hrap2 nti leh kite jmpe lak. :)

Zie Madini said...

CIK RENEX
-- Hehe... insha Allah kalau ada jodoh berjumpa, jumpa gak kite dik. Hihi. If mai Kuching, jgn lupa inform akak taw. Boleh je inbox akak di FB... dpt arrange masa utk kita huha² sekejap. hihi

C i k R e n e x said...

Hehe.orait kak..memang teringin nak jenjalan sana.