Holiday With Aja - Part 4 (Day 1) : Top Spot Seafood, Kedai No. 25





Dari rumah Kak Mida, lepas solat maghrib... weols terus pecut ke To Spot Seafood. Selalunya Zie makan kat Kedai No. 6 ke kalau tak silap, ABC apa entah nama kedai tu. But this time, weols makan kat Kedai No. 25. 

Sebab Aja nak try makanan kat sini coz being recommended by someone kot. hehe





Udang galahhhhhh...yummmmm! Weols order Udang Galah... since dah ngorder udang galah, so takde order ketam. Hehe...jimat² :P Lagipun ketam payah nak makan... tol tak? Hehe.




Omelette Oyster ^_^ Ni kau kena makan time still rangup. Baru sedap. If dah sejuk and dah tak rangkup lagi... menjawap ler kurenggg jadi rasa dia.




Ni dia Udang Galah weols. Request masak Butter Telur Masin. Sedappppppp gilerrrrrrrrrr! 




Hehe...tengah heavy flu Zie time ni. Tak heaven sangat makan sebab hingus asyik melelah n asyik bersing je gara² org sekeliling hisap rokok. Semakin bertambah² lerrrrr elergik hidung zie dibuatnya.... huhu




5 juadah ^_^ Omelette Oyster, Udang Galah masak Butter Telur Masin, Sotong Goreng Tepung, Sea Cucumber Soup dan Midin Belacan. Sedap dan cepat je makanan terhidang. No wonder ramai yg rekemen Kedai No. 25 ni.

....super pantas. If kat kedai yg Zie selalu makan tu, if kau tak buat booking... menjawap kau bertelur nunggu noks. Hahahaha. 




Udang Galah Masak Butter Telur Masin. Super yummyyyyyyyyy!!!!




Midin Belacan. ni bukan paku pakis taw. Tapi aah tergolong dalam family paku pakis...but still bukan paku pakis. Coz ada sesetengah org suka dok berbunyi.. "Ooo...paku pakis rupanya Midin ni"... eppp! Bukan! Hempuk kang?

...hehehe. Midin is midini... paku is paku. Tak sama :P




Sotong Goreng Tepung....my favorite ^_^ See uols, asyik mencekik je weols kan. Ni baru dinamakan Jalan Jalan Cari Makan. Hahaha. Rasanya naik few kilos Zie dalam masa 3 hari tu...huhu. Takpe, nanti diet. Hehe

...next entry will be... Mom's Laksa, Perahu Tambang dan Mira Cake House ^_-




3 comments:

Nabila Syifa said...

wa..the food so awesome! look at the omellete

miss eimanhikmah said...

kt area mana ni?

Zie Madini said...

MISS EIMANHIKMAH
-- Top Spot, Kuching, Sarawak sis