Kegilaan Dengan Shawl Heavy Chiffon


Lately ni aku asyik membeli shawl heavy chiffon je. Yang ala ala shawl Keknis tu. Zie kalau part tudung² or shawl² nie... zie tak kisah murah ke, mahal ke. Tak go for brand. Janji terletak je di muka (tak kemek or melekap di dahi)... aku akan rembat terus.

...dulu asyik² bersatin shawl je. But now, dah mula dah pakai shawl berjenis chiffon. Ermm...kena guna inner neck lah ek. Kalau tak... nampak bayang² leher ko. Hehe.






Panjang, kemas dan yang paling penting... dapat tutup dada ^_^ Suka sangat²... terasa sopan je pakai. Eh! Hehehehehe. Esok dah start cuti dah Zie together with blogger Aja (klik utk masuk blog dia), dari KL dia. My adik angkat ni. Dunia blogging menemukan aku dgn adik angkat aku ni haa...hehe

...so bila tahu dia mai Kuching. Wajib kooo aku hang out dgn dia. Bila lagi kan. Last jumpa dulu time masing² zaman anak dara...hiksss.




4 comments:

Cik Itah said...

sy masih setia menggayakan bawal hihi :)

C i k R e n e x said...

Suka shawl chiffon jugak. :) lawa style sis pkai. Sukaaa.

Cik Itah said...

singgah lagi..nak bagitahu..sis jadi mangsa tag sy :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/03/5-things-i-hate-most.html

asha said...

kacak color ya. kawan kmk ada jual. nya jual rm15. do whatapps kmk k if nak tengok color/tudung ya. 0145821046