Koleksi Pertama Toys Thomas & Friends Mikail



Kalau dulu, budak keck Zie tu dok sibuk kumpul Disney Cars or Hot Wheels Cars kan.... sekarang minat dia dah beralih ke arah Thomas & Friends by Fisher Price. Lega rasa mama and papa dia taw. Kalau yg Hot Wheels tu, still ok lagi...

...tp utk yg Disney Cars tu. Parkinson weh. Nasib dia start suka Thomas & Friends...so hasut dia utk mintak dibelikan Thomas & Friends train je. Nasib hasutan berjaya...hahaha.







Best par of Thomas & Friends trains ni...dorg dapat bersambung sambung. Well, nama dah pun train...of course ler kan. Hehehe. Keretapi Thomas & Friends ni di jual satu satu. So bei satu satu setiap kali keluar. Jimat.

...sebaik Mikail ni setiap kali keluar jalan, kompom ada adaaaa je rembatan toys dia. Nyampah taw. Hahaha




Hehehe...sampai muncung muncung je mulut dia mengajuk bunyi keretapi. "Chu chuuuu chu chuuu".. bunyi anak aku tu. Hehehe. Bagi je Mainan time kat meja makan... he'll behave :D Haha





3 comments:

Ciare Baha said...

Zie boleh tak jangan galakkan dia main T&Frens ni. Nanti mama papa menyesal seumur hidup haha LOL. Main2 jek. Kan Khair Rayyan die hard fan T&F ni. Nyampah rasa tapi BELI JUGAK haha. We have more than 100 these things. Memang beli sikit2. Now da jadi bukit T___T

Umie Adli said...

Adli minat ngan trak, lori. Pantang jumpa mesti nak beli

Zie Madini said...

CIARE BAHA
-- hahaha. addict ek nanti? Haha. ni pun dh mcm addict dah mikail taw. Bila nampak thomas & friends di tv je...ngiyau mintak beli nanti. hahaha. So far dah ada 5 dah skrg :D

segeng ler dia dgn Rayyan kalau mcm tu cia ...haha