Mula Mengamal Bird Nest



Ehemmm ehemmm... fefeeling kulit akan jadi cantik nah bila makan benda alah nih. Hahahahaha. Hari tu beli apa entah, dapat a box of eZen Premium Bird Nest nih. Ingat nak jual kat org, tapi idak laku ler plak. Tu yg decided makan sendiri je.

... ni kalau beli sendiri, 100x pkir nak beli ke tak. Mahai gilos...sekotak hanya ada 4 botol je RM250 kalau tak silap. Since dapat free je...ok lah. try je lah. Mana taw kot kot sekotak jek...kulit terus jadi mulus gitu...haha.



If kulit mulus, mmg idak ler koo nak continue ambil bird nest ni. Akan gantikan dgn supplement Blackmores Buffered C . Nak jadi kulit semulus Aja... hehe. Pssttt...nak jimat, sebotol zie makan half sehari. Jimat² maa...haha



3 comments:

Lea Ismail said...

kulit nang dah mulus kitak zie...

ArELeEz said...

ape rase bird nest tu?

Zie Madini said...

LEA ISMAIL
-- pake 360 Camera, ni ndak nampak mulus. Hahaha


ARELEEZ
-- rasa dia manis2 sikit. Letak dlm peti sejuk, mkn sejuk2 bestt. Hehe