Online Shopping Je Kerja Weh




Hehehehe... another treat for myself. Hihi. Kata kat husband tak nak shopping, nak jimat. But online shopping mcm tak terkawal je. Hahahahaha. Bad side of online shopping. Kau yg shopaholic tak akan dpt stop shopping :P






Kali ni beli Jubah Dress, long top dan night gown untuk diri sendiri. Untuk Mikail plak Zie belikan pyjamas Upin Ipin dan spiderman, T-Shirt frozen. Dan untuk anak buah suami plak, memandangkan birthday dia... zie belikan headband dan a set of minnie mouse outfit sbg hadiah dia :)




Muka happy bila semua barang yg di order secara online memuaskan hati. Hihi. The best part cari duit sendiri. Husband tak dpt nak bising sangat if asyik bershopping...hahaha. 






4 comments:

IQ = Iez Qis said...

macam kakak IQ suke jugak online shopping ni...IQ ni shopping online tengok musim...heee

mamaelly said...

kita serupa... hahahah

MG schmidt said...

waaa...byk shoping ! :)

Nadia Rajami said...

best nak shopping on9, snang jk, xplu kpak pusin mall.. btw, kmk da jwk kdey on9,sis. visit fb kmk, deara wardrobe & ig kmk @deara_wardrobe/@dearawhandbags!.. tq