Pergi Klinik dan Makan Tengah Hari




Last year story ni uols...diperam lama giler dalam draft...hahaha. Walaupun dah lama, still gak nak blog it out. Hihi. Last year bulan 12 yg lepas, bawa emak check up di Chan Clinic. Kali ni emak check darah. Syukur alhamdulillah kooo uols, blood test result emak bagus. Hormon tyroid dia dah stabil. 

....tak perlu lagi dah on medication. Syukurrrr sangat². Hujung bulan ni nanti, emak akan buat ujian dapat lagi. Utk make sure tyroid dia stay stabil atau tidak. Mudahan² takde apa² kan...amin






Balik dari Chan Clinic, weols terus ke The Spring. Mikail masa tu mengiyau tak nak balik. Tahu kooo dia jalan utk balik rumah. Apa lagi, drama ler budak kecik tu. Nak tak nak terpaksa ler zie bawa dia jalan². Dari plan nak jimat, terus tak dpt jimat...haha

...bawa dorg kesayangan ni gi makan²...





Fried Wings tu utk Mikail sebenarnya...but still gak kentang menjadi pilihan hati dia. Takpe... share je Chicken Chop zie ni dgn anak :D





1 comment:

Lea Ismail said...

Sapa dengan Adli suka kentang...