Yippieee!!! Sudah Di Kuala Lumpur





Early this month, Zie ada order 7 nos of Dragon Ball action figures ni. Zie beli dari www.taobao.com :) Online store direct dari China. Konsep taobao ni mcm Lelong.com.my nyer konsep. If kata reti baca ayat cina, then better korg beli direct dari China di Taobao ni je

...murah giler kooo. selalunya sebijik action figure berketinggian 10cm cam ni, selalu di local store charge RM29.90/unit taw. kat Taobao ni, utk 1 set (ada 6 units), bila dah convert ke Ringgit Malaysia... hanya RM42 je. 

Dan utk yg bersize besar plak, RM20 plus je. kalau kat sini, yg bersize besar cecah harga RM80 keatas... and of course exclude postage. Postage for the first 1kg adalah RM20.



Tadaaa!!! Sudah di Kuala Lumpur sudah. Still pending for kastam checking :) Kalau tak dalam minggu ni, dalam minggu depan, sampai dah action figures yg zie dok tunggu² ni. Hehehe. Pssttt...bila informed husband yg Zie ada beli benda alah ni...

....membazir je katanya. Hahaha. Alaaa... dah nama minat kooo sayang. Mcm awak minat dgn action figure Naruto or Slam Dunk.... kite minat yg ni. Fair and square. Hehehe




1 comment:

husna zahidi said...

rajin kak zie kumpul benda2 ni.. comel betul.. husna tak leh kumpul nnti xde space.. huhuhu..