Masa Untuk SUSHI!!!





Ni entry sebelum husband pergi OPS ni...hehe. Lamaaaa bebenor baru di publish ek. Hihi. That night, sampai je kat rumah... husband ngiyau nak makan sushi. Since Zie tak reti nak buat sushi... so, makan di luar ler malam tu... yes!!!

...heaven koooo tak perlu masak lepas balik kerja. Hahahaha. Letih maaa :P Weols ke Sakae Sushi di Plaza Merdeka, Kuching :)






Budak ni excited dia tengok sushi² tu bergerak. Kau tengok muka dia uols. Hahaha. Dahlah bising... asyik warning kat dia dok senyap². Tapi kau pun paham² je lah dgn budak...telinga kuali sikit. Haha. Kejap je dok senyap.

...pastu dia start balik mekak **Mata ke atas**




Order ni untuk Mikail. Untuk senyapkan dia. Hahaha.




Tak sampai 10 minit dia dah habiskan weh. Pastu start lagi bising...Arghhhhhh!!! Stress mak kau nak oiiiii.




Papa dia still pening nak pilih menu yg mana satu. Hahahaha. Rasanya semua dia hendak kot. Hihi




Zie pilih set ni. Apa entah nama set ni. Tak kuasa nak ingat nama dia apa :P




Try Green tea Sakae Sushi. Sedap koooo rasa dia. I love tea sooooo much! Terasa ala² herba² gitu.... ailike!





Menu husband... nasi goreng apa entah. Psstt... kalau zie sendiri yg masak, lagi sedap kot. Bhahahaha. Lariksss.




Zie plak order bento set ni. Rasa cam ayam masak kicap je. Huhu. Kalau compare dgn masakan sendiri, mine 100% win...ceaaaa. Puji masakan sendiri weh...lalalalaa :D





Bila kenyang perut, selfie! Hihi. Nak plak budak kecik tu bergambar time nie. Siap buat muka happy seakan... hihi. Mikail kongsi makanan Zie. coz dia mana reti nak makan sushi mushi bagai ni. 

Itu pun liat dia nak telan nasi...hemprhhhh.




2 comments:

Nurul Nadila said...

dilla pulak sukeeeee sangat sushi.hantu sushi :)

ietams said...

comel mikail