Mengubah Suai Makanan Segera Menjadi Super Lazat




Beli corn fudge dan chocolate cake kat kedai roti. Rasa choclate cake, sedap... tp corn fudge tu, kurenggg sey rasa dia. So... masanya utk kita "modified" corn fudge tu jadi corn fudge yg yummy! Hehe






Tadaaa!!! Corn Fudge sudah bertukar menjadi Chocolate Corn Fudge...hehe. All you have to do... cairkan chocolate bar (Zie pakai cadbury...hehe). Once chocolate tu dah cair, kau curah je chocolate tu kat atas corn fudge tadi..

...jadilah Corn Fudge yg yummy! Hihi. Terasa tak cukup ler plak. Nak lagi. Hehe





Maggi tom yam ni plak, biasanya uols just direct je masak yg ada sup tu kan Well, jom tgk versi Zie plak...hehehe.




Tadaaa!!! Fried Tom Yam Maggi with vege. Vegetables tu Zie hanya guna carrot dan sayor baby khailan je. Some of it Zie cincai...some of it Zie rebus je... mcm gitu2...sodap weh. Cuba lah uols. Hihi.





2 comments:

Umie Adli said...

maggielah selalu polah gia.kadang2 segala benda dlm petiais dimasuk...

Rosmiza Ali said...

Adusss, lapar megi lah pulak.. Lama puasa megi nih.. Huhu..