Rajin Semakin Rajin Memasak




Dinner semalam. Masak simple je. Lemon Chicken dan Mix-Vege with Prawns. Utk lemon chicken tu, Zie letak more lemon. So that masam sikit...suka makan yg masam².. hehe. If husband ada, definitely akan letak jus lemon ikut sukatan normal. hehe

...Balik kerja terus masak... jam 9:30pm baru selesai masak and makan. Adat kita bekerja kan uols... huhu. mlm ni nak masak butter chicken plak kot :D





3 comments:

izzatul azma mohd asri said...

hehe aku sekarang pun dah istiqamah memasak sebulan lebih pagi petang yang.. kagum pulak rasanya boleh rupanya aku ni gagahkan diri haha. Aku biasa pas maghrib dapat makan dinner dah.. sharp 5.30 mesti nak balik, sampai rumah je terus keletang keletung di dapurr

smoga kita sama sama dikurniakan kesihatan yang baik dan kekuatan untuk terus masak untuk family kita kan yang..

NOORYANI .ALI said...

salam zie..kongsi resepi skali leh..sesekali nak gak blajar camner org lain masak. tq zie

Rosmiza Ali said...

Tak pernah try lemon chicken tu.. Nnti share resepi zie.. Nak try lah!^_^