Semoga Si Penipu Tertangkap!




Gotcha! Zie berjaya dapatkan phone number dan Bank akaun Maybank dia. Rupanya nya nama si penipu tu Zuraini Bintu Pauzi. Perempuan rupanya...buat malu kaum je kau. Dahlah menipu, pakai my photo plak. Jatuh reputasi Zie. I have to clear my name and my friend name sebab uniform under nama dia.

...di sini saya tegaskan, Zie dan kawan Zie sama sekali tak terlibat dalam penipuan ni. Weols adalah mangsa penaniayaan perempuan tu. With this information, i am going to lodge a police report again. Di facebook Zie dah viralkan kes ni. 

Hopefully uols tolong Zie viralkan juga sampai Zuraini binti Pauzi ni akhirnya di tangkap. Uols can follow my FB wall at this link --> Zie Madini FaceBook (click to view)


Please uols, jangan sesekali percaya dengan tawaran handpone murah pada harga yg sangatttttt lah murah. iPhone 6s...4 unit only at RM300? Common lah. Wake up. Definitely tipu punya. Sedangkan handphone curi lagi pencuri akan jual RM800 gitu SEUNIT. Ni takkanlah hanya RM300 utk 4 units.

Please uols... jangan tertipu. Tak kisahlah dari siapa penipunya. Be well alert after this ye.



P/s:
Thanks to my friend yg sudi menyamar
jadi bakal customer dia semata² untuk 
dptkan maklumat di atas. I highly appreciate
it :) Semoga Allah swt merahmati awak. 
Amin.



8 comments:

iffah hussin said...

Issh2 Jahat betullah Perempuan ni... terdesak le tu

Zie Madini said...

IFFAH HUSSIN
-- tu la sis. Jahat giler. Cara dia balas my friend yg menyamar jadi customer dia tu bila dia kantoi so macam belagak n tak takut. dia reply "hmm...nak report ler tu"... then ketawa.

meaning byk dh yg dia tipu but still takde penangkapan di buat atas dia...tu yg bermaharajalela tu.

gerammmmm zie taw

Shahida Dzulkafli said...

Bahayalah orang macam nie..
Gunakan foto orang lain..
pastu menipu..
Yang ditipu pun x kanlah x boleh fikir logik..
Mana ada Iphone murah gitu..
Ish.. geram lak..

Da Niel said...

lodge a report. help others so that they won't get cheated by this person

Mya said...

Jahat gila kot orang macam ni.
Kesian Zie.
Semoga penipu ni dapat ditangkap.
Akak doakan semoga segala urusan Zie dipermudahkan

Nurul Nadila said...

Dilla dah report fb tu :)

mairah mairah said...

aie..nya nipu makei gmbr ktk ka..bahaya eh..jong coma gmbr ktk d viral org..

Zie Madini said...

MAIRAH
-- aok sis. nya nipu pake gmbar kmk. Ya kmk dah molah polis report and SKMM report sekali. Bongok bah org mcm tok. Nak nipu, nipu jak sia... sik boh menganiaya org lain bah.