Terkunci Kereta Dari Dalam :(

Gambar sekadar hiasan. Bukan gmbar sebenar semasa kejadian..hehe.
Macam mana entah, tetiba boleh plak kereta auto-locked sendiri. Padahal keta zie ni bila hand break lepas, baru ler auto-locked dgn sendiri. Huhu. Cuak gak time tu. Nasib baik Mikail tak terkunci kat dalam. 

Enjin and air-cond semua masih running. Huhu.Nasib seberang jalan ada bengkel keret, kalau tak.... tak tahu lah camne nak buat. Dalam masa kurang dari 5 minit je...terus ramai je org jadi penonton...haha.

Mintak tolong pomen tolong bukakan pintu kereta. 30 minit lepas tu, yippie! dapat buka. But sadly.... pintu depan belah driver rosak jadinya...uwaaa! Tak boleh di bukak dari luar. Kena dari dalam. Nasib dapat locked kereta..

Gaji nanti, terbang lagi ler duit jawapnya....uwaaaa!!!!





2 comments:

C i k R e n e x said...

sy pun bulan ni kereta wat hal. tayar pancit, kena tukar tayar baru,, huuuuuu

Nurul Nadila said...

samelah...kete battery kong pulak bulan ni..Zie next time kena extra hati2 pasni risau autolock lagi.