Akibat Berjaga Malam...


Ni dia akibat suka sangat berjaga malam. Dari baru lahir sampai sekarang, jam tidur dia selalu je dalam 12 mlm ke atas. Kalau bernasib baik, paling awal dia tidu jam 10pm. Huhu. Sudahnya... inilah hasil dia. Liat nak bangun pagi dan always ketiduran je dia dalam keta.

...dahlah toddler car seat dia tak nak pakai...asal kita pasangkan je, sure mengamuk nangis bagai apa. Nak drive pun tak tenteram....hemprhhh. Beli toddle car seat utk kotak pakai jer, huh!

Kekadang geram gak dgn Mikail ni. **sigh**





1 comment:

Attiey Mohamad said...

hehe..comel. Anak Attiey pun sama walaupun siangnya tak tidur. Bila pagi, susah nak bangun...