Kitar Semula Baju Lama Mikail



Hehehe... actually ni romper Mikail timer umur dia still berbulan. Memandangkan still elok bebenor dan bdn Mikai pun still dpt pakai (badan Mikail kan kurus dan kecik cuma memanjang je...hehe), so apa lagi. Jom kita berkraf...hehe.

Transformer Baby Romper menjadi baju kemaja kanak²... hehe.




Potong je lurus kat bahagia bawah tu... lepas tu jahit. Senang je. Hihi.




Tadaaa! Hehehe. He loves it sooooo much. Siap je zie buat kan, terus dia berbunyi "Yayyyy.... dah siap lah mama. Mikail pakai terus, ma.." Hehehe...tersentuh hati. Terasa hasil tgn diri ini di hargai oleh anak...hehehe. Bila emak Zie dpt tahu zie potong baju lama mikail...

...apa lagi, bising lerrr emak ai tu. Standard words --> "Takde lagi ler buat adik Mikail lagi nanti".. Huhuhu. Belum ada rezeki lagi koooo emak cucu mu itu menjadi Abang. Hihi. Insha Allah... andai ada, sehelai je pun mak. Orang beli baru...hihi



4 comments:

mun said...

ok ler tu kan.. boleh dipakai lagi... x der tersimpan aje kan.sayang plak.. tgk pun masih cantik lagi..

Ciare Baha said...

kenapakah blog merah ini telah menjadi ijau putih. huhu...

anyway, this idea is awesommme. nak wat jugak lah hihi

Zie Madini said...

MUN
-- hehe. tu la kan. sayang. Nak dapat anak lagi, belum tahu bila. syg tengok tersimpan je, tu yg gunting and jadikan baju.hehe

CIARE
-- hahaha. tukar selera, cia. Curang dengan warna Merah dah sekarang. kikiki

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Terbaik ktk yunk ..nang kreatif ktk tok