Baju Raya Mikail Versi Casual



Yippieee...sampai dah baju raya buat Mikail. Nie baju rasa yg tak tradisional ea. Utk baju yg jenis casual, zie yg belikan utk Mikail. Utk baju yg jenis tradisional plak (Baju Melayu), papa dia yg belikan. Heaven kan bila dua² bekerja. Saling berbahagi tanggungjawap. hihi

...Utk Baju melayu, papa dia nanti akan belikan 2 warna. Warna Merah dan Kelabu. So far warna merah, kakak zie awal informed weols... dia sponsored. 2 tahun dah kak mida sponsor baju raya mikail. Hehe. Alhamdulillah...syukurrr syukur ^_^





Beli di kedai online sendiri. Harus support bisnes sendiri kooo. Haha. Sangat puas hati dgn kualiti jeans dan baju tu. Sebijik cam dalam gambar cuma kat bahagian lipatan di penghujung kaki tu je warna ada slightly berlainan. 

 ... Dalam gmbar appear warna Blue. Bila sampai, jd warna gitu plak. Huhuhu. Takpe takpe, janji still lawa ^_^ Berkenan tak? If uols berkenan, sila lah shopping di online store saya -->  ZMB13047 Boy Top & Pant Set - Batman (klik utk view) ♥




3 comments:

Rosmiza Ali said...

Wah! Dah sopink baju raya dah.. Mieza tahun ni tak membeli sgt utk diri sendiri sbb dah ada 2,3 helai jubah dress yg belum pakai.. Tinggal cari tudung jelah.. Selebihnya sopink baju raya husband & utk si junior je nanti.. Tak sabarnya nak sopink baju junior..😊
RosmizaAli.Com

Jenny Lilly said...

kacak baju raya mikail tahun tok kak o.. Tahun lepas amara dapat baju hush pupies nya..lain org beraya, lain orang makey baju..hehehe...

Zie Madini said...

ROSMIZA
-- samalah yunk. Zie pun tak membeli sgt raya ni coz nan hado bonus raya. hahaha


JENNY
hehehe...yalah tek jane. Lelah jak beli dgn nya. sik mok anjing katanya. gai anak ya. hahahaha