"Beraya" di Kuching International Airport


Pemulaan visiting raya...but first, let me take a selfie! Hehe. Terpaksa duduk belakang sebab Mikail guna kuasa veto dia utk dia duduk depan sorg sorg. Nyampah nah. Huhu. Duduk belakang bukannya kena sangat air-cond. 

....demi mu anak, demi mu...hehe. sepanjang pagi weols membalas kunjungan sanak saudara dan kawan yg sudah visiting weols . Saling berbalas kunjungan utk mengeratkan lagi silaturahim. Cewah! hihi




Sebelah petangnya plak, selepas shopping perfume (klik utk baca), weols ke rumah emak mertua. Coz jam 3pm nanti nak ke airport ramai² hantar biras (abg ipar suami) dan kakak ipar balik KL. Sebelum tu, bergambar kenangan jap. hehe



Zie - Suami - Adik Ipar (Khalid)

Zie - Aishah (anak adik ipar) - Suami





sementara menunggu... hehe, Selfie selpot...hahaha. 




Zie ni pantang tengok kerusi urut. Lagi² badan time tu sakit²an sana sini. Bila terpandang kerusi urut, ala² bersinar² plak kerusi urut tu zie tengok. Terus masukkan RM5 utk 15minit. Hahaha. Jadi Pak Pacak husband tunggu. Bhahahaha.

...orang ajak berurut sekali, tak nak. Menjawap ler kau jd pak pacak sayang oi :P




Lastly, selfie dengan umi Aishah. Geram tgk badan Aishah tu taw. Chubby² nak...mcm gula² kapas je. Hihihi. Dapat gak jumpa dia di airport. Asyik tak kesampaian je dari 1st day raya. Hihi. 




Budak² lah yg paling happy bila semua berkumpul, kan. Hee hee haa haa pastu lari sana sini. Alahai. Hihi. Apa² pun, buat Abg Meran dan Kak Nadia.... sampai berjumpa lagi.

....elok² di negeri orang ^_^




3 comments:

C i k R e n e x said...

salam aidilfitri sis. :)

Zie Madini said...

CIK RENEX
-- Salam aidil fitri gak sis :*

Shahida Dzulkafli said...

Salam Aidilfitri Zie..