Dah Mula Jual Tupperware Sudah



Yuuhuuu uols :* Sekarang ni Zie dah mula jadi dropshipper product Tupperware. 100% original ye uols. Zie dan supplier taknya nak jual yg tak Original. Harga memang murah lagi dari katalog. But still, its original coz weols tak mark up banyak.

...ambil komisen je. Biar untung sikit, asalkan barang laku di jual. Hehe. Zie hanya Dropship Agent je ea. Untung hanya sikittttt je. So memang tak dpt nak bagi diskaun or buat promotion sale bagai ea. Awal gitu. 

Do support my online business ea. Apa apa pun, jom skodeng Tupperware kite jual ^_^

::
::
::
::
::
::


Tupperware High Handolier with Army Pouch (1.5L)
Retail Price : RM59.90 (WM) | RM64.99 (EM)

OUR SELLING PRICE : RM50 ONLY
** Free Postage to WM & EM **

--- PRE ORDER, item will be release on 1.8.16. After 1.8.16... Akan jadi Ready Stock. Take 1-3 working days after post out 

Cepattt cepatttt... Khas utk siapa2 yg berkerja sebagai Askar or Vat 69 or PGA polis. Hehehe.



ACTUAL PHOTO

ACTUAL PHOTO

Tupperware Ship Ahoy! Lunch Set
Retail Price : RM59.90 (WM) | RM64.90 (EM)

OUR SELLING PRICE : RM55/SET ONLY!!!
-- free shipping to WM & EM --

Set Includes :
☛ 1 pc Straw Thumbler (500ml)
☛ 1 pc Lunch Box (550ml)
☛ FREE -- 1 pc Straw Brush




ACTUAL PHOTO

Tupperware H2GO Bottle (750ml) -- 1 bottle
OUR SELLING PRICE : RM47 ONLY
** free postage to WM & EM **

Color : Black | Pink

** Easy Oval Keeper not included **



Tupperware Purple Elegance Collection Set - 1 set
Retail Price : RM124.20 (WM) | RM131.40 (EM)

OUR SELLING PRICE : RM90/SET ONLY!!!
-- free shipping to WM & EM --

Set Includes :
☛ 6 pcs Moment Cup
☛ 6 pcs Hang-on Spoon
☛ 6 pcs Saucer Plates



Okay uols. Ada 4 je items utk uols cuci mata. Dinasihatkan sekiranya uols nak beli, kena beli 1 item or set di setiap pembelian utk uols dapatkan Free Postage offer tu. Sekiranya beli lebih daripada 1 item... bermakna postage fee akan di kenakan.

Jadi, better uols beli satu satu at a time so that uols entitle Free Postage :) Untuk order, uols boleh direct Inbox Zie dia Facebook zie atau buat uols yg takde FB, boleh je direct email Zie. Details below ye

Facebook : Zie Madini Store (klik untuk view)




3 comments:

Syira Lokman said...

selamat malam..syira lokman singgah sini nak bisik bisik...hehehe..nantikan giveaway di blog syira lokman tau ! tak lama je lagi..tunggu :D

wanmulianidotcom said...

Yani doakan Zie kaya dan berjaya....

Zie Madini said...

SYIRA
-- hehe... insha Allah sis :*

WAN MULIANI
-- Awww...aminnn. tq yunk