Organik Chia Seeds + iPhone 6s Plus Casing



Puas mencari di Kuching... Errr...jumpa memang jumpa. Tp bapak giler mahal weh. Yg sebijik dgn packing n brand ni, hanya ada di jual yg size besar je.Lupa plak brapa grams or kilo. Yang ingat hanya harganya je...hehe. RM80++

...kau tahu aku lah kan uols. If mahal² gitu, ibarat kau makan duit. So tak kuasa nak beli. But that day, since blogger Ardini Humaira kenalkan Zie dgn shopping mobile apps Shopee, jumpa benda alah ni. Happy weh. Murah plak tu...




Sebelum raya dah sampai sebenar. Hihi. Mlm ni placed order, esok dorg proceed order and pos... lusa terus sampai. Bapak giler laju weh. Thumbs up kat seller Chia Seeds ni. Laju service dia.




Ginie ler rupa Chia Seeds tu. Sangat bagus kebaikkan pengambilan Chia Seeds ni taw. Uols boleh google kebaikkan makan Chia Seeds ni ek. Oh ye, for sure uols nak tahu how much kan.. kann. Hehe.  Untuk Chia Seeds bungkus kecik ni in where kandungan seeds dia 168g + 34g (free), hanya cost me RM19.90 je.

...Since zie new customer, Shopee ada bagi RM10 voucher code with minimum order RM20, baru boleh guna diskaun code tu. So zie belikan iPhone casing untuk cukupkan kuata. hehe.


Inilah dia iPhone 6s Plus casing yg zie order tu. Zie beli jenis 360 full protection warna hitam. Mula² ingat kat belakang casing tu nak modified tempek bling²...alih² tak jadi. Tak lawo...hahaha. Sudahnya pakai mcm tu je. Legam pun legam ler. Janji simple...hihi

...so bila dah guna RM10 diskaun voucher tu, untuk Chia Seeds, Zie hanya bayar RM14.03 dan untuk iPhone casing tu, zie hanya bayar RM9.87 je. Murah kannnnnn. Suka! Hihi. Bukan online shoppaholic, di nasihatkan uols nyopping di Shopee apps...lalalala :P

Manager dan adik ipar boss Zie dah terjebak dah dgn Shopee gara² zie... haha! My bad ^_^






1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Macam mana ye nak makan chia seed tu?? Sha ada chia seed tu tapi tak tau nak makan..