100% Macam Papa Dia




Alahaiii... anak oh anak. Kenapalah kau photostate muka papa kau 100% nak oiii. Penat tau mama mengandungkan kau, pastuh betapa sakitnya mama bertarung nyawa melahirkan kau... alih² lahir je, ikut muka papa. Haha. 

...well, siapalah kita hendak mempersoalkan ciptaan Allah swt, kan :) At least kulit dia putih ikut Zie... tu pun dah syukur. Ni baru lah dinamakan hadiah buat suami. 100% ikut papa dia. Hihi. Tengok tu gambar papa dia time umur dia. SEBIJIKKKK... hahaha

Jeles mama tau, Mikail.



4 comments:

Umie Adli said...

Anak bapak....

Nurul Nadila said...

Zie..kita serupa lah...anak dilla, si danish pun fotostat 100% muka papanya.nasiblah kulit ikut dilla sikit..
adoi...haha

Zie Madini said...

UMIE ADLI
-- hehehe. kannn. Mmg anak bapak la sgt. Nasib rapat kat emak. hehehe

NURUL NADILA
-- at least lah kan, ada gak ikut kita walaupun hanya warna kulit. hehehehe

adianiez AIDA said...

sgt betul :)
anak abah...