Bermain Dengan Make-up Application ♥


Soooo syokkk wooo dgn Makeup Plus - Virtual Looks app di iOS ni ko uolsss, (rasanya di Android should be ada gak.. pi la download uols). Muka serabai? No problem, selfie je. Nanti kau boleh bermakeup guna apps ni. Terus jadi diva kababommm koo. sungguh ni. Hahaha

...dari tak reti bermakeup, terus jadi MUA...bhahaha. jadi MUA virtual je lah ea. 



Tadaaaaa!!! Awwww...flawless nya sayaaaaaa. Haha. Walhal.... krikkk krikkk bunyi cengkerik. Haha. Meh nak gak tayang another more gmbar yg di makeup virtual ni. hihi 





Tadaaa!!! Hahahaha. Bercontact lens youuu youuu. Hahaha. Fefeeling chantek gitu noks...aharksss




Hakikatnyaaa...hahahahaa. Idak ler flawless mana. hahahaha. Lariksssss. Moralnya, jgn percaya 100% gmbar dan in person appearance ye uols. So people, fotogenik. hanya can trust 20% je kot gitu rupa dia betul² hahaha.

....just for fun ye uols. Sesuka je bermain makeup² guna apps ni. Hihi.





5 comments:

Nurul Nadila said...

cantik....nak try jugak lahhhh :D

Zie Madini said...

NURUL NADILA
-- best kan. excited edit mengedit taw. tak payah guna photoshop bagai. hehehe

intandayani said...

Wow tak laku la orang jual mekap pasni...ngehngehngeh

Zie Madini said...

INTAN DAYANI
-- Hahahaha. tu la pasal. Effect dia soooooo retis, kan. hehehe

adianiez AIDA said...

xde make up cantik juga zie :)