Budak Ice Cream... hehe



Mikail ni, setiap kali ambil dia balik dari tadika dia... kompomlah dia mengiyau mintak di belikan ice cream. Kalau tak singgah di Shell, singgah di nearby supermarket. Tp zie tak gak ler setiap hari bagi dia makan Ice Cream

....kang lain plak jadinya nanti. sehari makan, 1-2 hari stop. Then masok hari ke-3, baru bagi dia makan lagi.




Memandangkan Zie malas nak dok stop kat mana mana beli... letih kooo. Beli je lah stock ice cream magnum ni kat rumah. So that bila dia ngiyau, dah ada ready siap siap kat rumah. Tak yah nak singgah singgah.

...budak ni memang taw. Ice cream mahal gak yg dia nak makan. Cuba lah dia beli ice cream budak budak... baru aman sikit wallet mama dia ni. Hahaha. Zie kalau part makanan, anything yg dia minta. but if toys, sorry naik lari kau sana mikail. Haaha




2 comments:

cik chinta said...

malas bg anak mkn eskim. habis kete..hahah

Nurzafirah Mat Zin said...

boleh beli cornetto yang kecik2 portionnya ada jual di supermarket. besar tu takut manis sgt risau...sakit gigi ke nanti. huhu