Genaplah Sudah Usia Ku 32 Tahun


Muka birthday girl... hihi. Peace yow! Tua semakin mengejar kita. Hari ni, genaplah sudah usia Zie 32 tahun. Whoaaa... tak terasa kan. Ingatkan still 23 tahun koo...eh! Hahahaha. Well, Happy Birthday to me. Semoga Allah swt melimpahkan Zie  kesihatan yg berpanjangan, kegembiraan, kebahagiaan dan rezeki yg tak putus² dalam hidup zie sampai akhir hayat Zie... Amin

...thats all im asking from Allah swt buat birthday wish Zie. Hihi. Sudah dah aku koo. Tak lama lagi, budak² dah start panggil aku MAKCIK dah, no more KAKAK. Alahaiii.... huhu





9 comments:

ztie said...

Happy birthday zie. semogamurah rejeki di panjang kan usia dan kesihatan

Zie Madini said...

ZTIE
-- tq dear. Aminnnn

iffah hussin said...

Happy Birtday Zie...

C i k R e n e x said...

Happy birthday kak zie.akk antra blogger terawal yg sy kenal mse mula2 berblog tahun 2009. :)

Smga beroleh kebahagiaan dunia akhirat.
smga dimurahkan rezeki.

32 ke kak?nampak cam 20an jer. Maintain cunnn.

Zie Madini said...

IFFAH HUSSIN
-- td dear

RENEX
-- awww...yeke. Such an honored become one of ur 1st blogger yg di kenal masa mula² dulu. hihi. Alololo...statement last tu akak suka sesangat. haha

Nurul Nadila said...

happy birthday zie.GOD bless you inshaaAllah :)

Zie Madini said...

NURUL NADILA
--- tq very much, nurul ♥

Mya said...

happy birthday zie..
semoga panjang umur, dilimpahi rezeki, dipermudahkan segala urusan dan bahagia dengan family tersayang.
tak nampak 32 tahun ponnn. nampak muda jer hehe..

adianiez AIDA said...

zie. happy belated besday.
masih muda.
moga sihat ceria gembira selalu ye.