[[ Iklan 2 ]] Jom Shopping di cute.lil.osjang


Assalamualaikum & salam sejahtera dari cute.lil.osjang (klik utk view)

Kepada semua wanita yang mencari shawl, tudung, kebaya dan baju anak-anak boleh follow IG cute.lil.osjang ye. 



Kita ada double loop instant shawl dengan 21 pilihan warna tau. Harga cuma RM35 ke seluruh Malaysia. Yup, Sabah dan Sarawak pn RM35 sahaja.




Ada kebaya Seri yang dibuat dari kain english cotton yg sejuk dan amat selesa dalam cuaca negara kita ni. Ada 5 warna dengan saiz XS hingga L. 

Harga cuma RM139 tidak termasuk postage.

Kalau beli kebaya ni pair dengan Naylaa instant shawl atas td mmg meletop la korang raya Haji nanti :)



Eh baju anak-anak pun ada ye. Comel dan cantik-cantik semua nya. Kemeja utk boys pun ada dengan harga mampu milik tau. Macam dress kt atas ni RM35 je. 



Bawal silk and bawal premium pn ada tau. Bawal premium plain ni sekarang on clearance sale tau. So cepat2 grab before sold out ye.



Jubah dan baju melayu rompers utk kids and babies pn ada tau. So senang je boleh shopping utk seisi keluarga kt sini.


Ada banyak lg tau jadi jom la tengok kt IG cute.lil.osjang. Bawal silk pun dah restock. Kalau ada yang berkenan boleh direct whatsapp Asma di +60129189246

Jom shopping untuk seisi keluarga di cute.lil.osjang atau boleh shopping di http://shopee.com.my/cute.lil.osjang ^_^




cute.lil.osjang's previous advertisement:-