Lucite Heel Pumps dari Charles & Keith ♥




Puas shopping online, masa untuk shopping secara normal plak. Hehe. Ada plak eh shopping secara normal. Hihi. Shopping secara online boleh consider shopping secara malas. Ye la, kau malas nak jalan. If secara normal ni... kena jalan. Letih :D

...Zie kalau rega seratus ke atas, memang Zie prefer shopping secara normal. Baru puas hati dapat tengok dan cuba dulu sebelum beli. Sabtu tadi, husband offer nak belikan Zie heels baru. Since heels warna hita, semua dah tahap innallillah..hehe.




Rupanya Charles & Keith tgh on Sales rupanya. Arghhhh...rugiiiii! Once  tahu, dah seminggu lebih dah and of course lah kebanyakkan heels yg on sales size Zie semua dah habis.... uwaaa! Nan hado rezeki kau :(

...terpaksa lerrr cari yg new arrival. Once ke section new arrival, terus mata tertumpu kat heels tu. Ada warna Hitam, Merah dan Beige. Warna hitam sales girl dah ambik utk carikan stock for Size 5





Sementera menunggu, selfie depan human size mirror sat. Hihi. Errrr... a little bit chubby than i should :( Plus jacket tu once di button bahagian depan tu, appear mcm zie pregnant ler plak...haiyaaa!

...takpe... nanti gigi diet. Hopefully berjaya ler ek. Hehehehe




Jenis ni ler yg Zie rembat. Lucite Heel Pumps. Zie memang suka pakai yg berjenis pumps and full covered macam ginie. Nampak more classy and elegance gitu. Hihi. Jom tengok real photo plak.







Taraaaa!! Adding Lucite Heel Pumps into my Charles & Keith collection. I Loveeeee it sooooo much! Heels dia just nice. Tidak terlalu tinggi dan tidak juga terlalu rendah. Just nice and comfy.





Paling penting sekali, bahagian heels dia ni haaa. Plastik material. Lambat nak rosak nih. Hanya akan calar calar je. At least ok lagi daripada yg PU Leather covered. Kalau zie, tak sampai sebulan pakai, bahagian heels ni kompom ada lunyai... kalau material dia PU Leather covered lah.

...if material macam ginie. NO hal. Tahan lama utk perempuan ganas mcm saya. Hahaha. Thank you, dear husband belikan kite heels. Walaupun kite dah semakin berumur, kite tetap gak nak pakai heels taw. Hahaha

Next target utk rembatan nanti nanti... adalah heels Charles & Keith yg ini

::
::
::
::
::
::


Floral Sequin Stilettos ♥ Love giler dgn design ni. That day pergi, so far stilettos ni belum lagi ada di butik Charles & Keith di Kuching ni. Kalau tak, semestinya Zie rembat yg ni. Lawa giler.

...ok, mula menabung sat. 2 bulan lepas ni, if stil takde di butik kat sini, akan pinjam credit card org utk beli heels ni di www.charleskeith.com hehehe. Actually postage dia tu yg buatkan jadi berkira kira nak beli.

RM40 kooo postage fee dia. Yela kan... if kau beli online. Akan direct post dari Singapore. Thats why. Alahai... 





4 comments:

intandayani said...

Bestnya boleh pakai heels..
Saya ni haaa...tak yah cakap lah takut terguris hati..hahaha
Jom singgah blog saya

Mysara Ab Rahman said...

On9 n real lain kepuasan dye...tp mmg la yg real pnya shopping penat cuma puas dpt try sume. Haha

wanmulianidotcom said...

Cantik la.... warna hitam pulak tu, mudah sesuai dengan semua warna baju...kan?

Zie Madini said...

INTAN
-- hahaha. boleh plak gitu...hehe

MYSARA
-- aah betul tu. beli secara live, much better walaupun penat. sebab boleh try and dpt tgk benda tu real. berbanding online...hehe

WAN MULIANI
...hehe. aah. tu yg beli warna itam. utk