Selipar Jepun Roxy ♥





Pssttt psstt... skrg Zie dah start jual selipar brand Roxy. 100% original ni ye uols. Kalau original, Zie memang stated original. Kalau inspired, zie memang akan stated inspired. Tak nak makan duit haram dgn menipu dalam perniagaan. hehe.

...Ni Zie ambil sendiri dari supplier Quicksilver. Buat masa ni, zie hanya mampu ambil 1 size je stock. Which is hanya ada size 36 (a.k.a Size 5). Belum ada cukup budget nak ambil byk size. Hihi. So sesiapa yg kaki kecik tu, untung ler dapat beli Original Roxy slipper dari Zie. Cost zie jual murah je dari harga di butik Quicksilver di Kuching ni.

Ambil untung sikit je uols. So far ada 3 design. Boleh skodeng di bawah. 

Roxy Tahiti V Thong Slippers

Roxy Mimosa V Slippers

Roxy Tahiti V Basic Slippers

Haaa....3 ni je dulu design Zie stock up.Hanya utk Size 36 je. Insha Allah, if sambutan okay... baru akan restock banyak sikit. 100% original ye uols. No worries. Bukan fake or imitation ^_^

Harga : RM49/pair (tak termasuk Poslaju)

Psssttt...if uols nak free postage, kenalah beli melalui Shopee. Sebab di sepanjang bulan Ogos ni, pihak Shopee yg akan tanggung postage fee uols. So, pe tunggu lagi.... cepat rembat Selipar jepun ni di Online Store Zie di Shopee. 


Kena download App Shopee di mobile uols dulu ye. Baru dapat purchase coz Shopee ni Mobile Online Shopping...hehe. Happy Shopping! Xoxo





6 comments:

Mia Kassim said...

Macam best je pakai ni ... selesa berjln :)

Zie Madini said...

MIA KASSIM
-- aah sis. memang selesa giler. Kat butik Quicksilver harga dia di Kuching ni RM95.

wanmulianidotcom said...

Slipar Jepun yang Mewah ni, skali tengok pon dh mudah berkenan...
anyway, semoga kaya dan berjaya...

Zie Madini said...

WAN MULIANI
-- hehe. selipar jepun yg mewah ea? haha. Zie punya yg Roxy Mimosa tu taw yani. Sooo comfy, yani. hehe.

Aminnnnnn. thanks for doanya ye. hihi

Chekgu Azrine said...

mesti sedap pakai selipar mahal mcm ni kan?

Zie Madini said...

CHEKGU AZRINE
-- sgttttt selesa, Sis. But tak semua selipar mahal tu selesa di pakai taw. Zie ever pakai selipar jepun brand Guess. Mmg original...beli dari butik Guess itself. Maybe jenis yg zie pilih tu jenis keras kot.

sangat tak selesa. Harga dahlah RM100++... huhu