Suprise Gift Buat Suami


Shopee oh Shopee. Semoga Free Postage engkau extended sampai bila²...hihi. Kali ni terima 2 parcels dari Poslaju. Memang jemu koooo courierman tgk muka zie ni. Kenal teramat² dah dorg kat zie. Siap berborak² kejap bila hantar parcels... hehe




Beli benda alah ni. Power Bank Pineng dan Hot Bag. Badan selalu nak sakit²... amat berguna benda alah ni time sengal² sendi dan period pain. Bila dah order, baru sedar ada jenis electric...haissshhh. 





Murah je Zie beli. RM13 je (free postage). If kat pharmacy, RM30-RM40 benda alah ni. So berbaloi sangat² beli online.



Yang ni plak, beli utk husband. Coz hari tu tengok Power Bank dia dah tahap nak meninggal nah dah. Belikan dia Transformer edition.





Seee...lawa kan. Ada 3 warna. Putih + Biru, Kuning + Putih dan Hitam + Merah. Memang sah² ler Zie rembat warna Merah Hitam. Soooooo my colors maaa. Hihi



Gigih je pi balutkan. Coz nak bagi kat husband as a suprise gift.... hehe. Happy bila dia terima benda alah ni, suka dia. Meleret² je senyuman di bibir dia. Hihi




3 comments:

Syuhada Salleh said...

bestnya kan bila ada free post..rsa berbaloi je beli ^^

ztie said...

aaa kmk nak beli powerbank dr sia. tpmcm takut. hahah lom confident. seller ne ktk beli

adianiez AIDA said...

wah cantik la zie pwrbank tu.
sgt cantik.
mesti la asben zie suka. gerenti!