Bermain Watergun


Hehehe...kesian dia, tahun ni hadiah birthday dia hanya water gun ni je gara² tahun ni hanya buat sambutan weols anak beranak je. Pssttt...cut cost plus zie keletihan sangat dengan kerja. Langsung tak dpt nak buat preparation utk sambut birthday Mikail.

... Water gun tu hadiah daripada adik ipar Zie, Siti Aisyah dan Areef. Happy kooo dia main water gun tu




Hanya benarkan dia main water gun di luar rumah dan di dalam bilik mandi je. Kat dalam rumah... sorry , nak. Kau mengiyau macam mana sekali pun nak main water gun tu, kuasa mama nak layan. Strictly tak boleh main dlm rumah. hehehe

Apa² pun, thank you Siti Aisyah dan Areef for this water gun. he loveeeee it so much ♥




1 comment:

C i k R e n e x said...

dapat watergun tu pun dah seronok bg budak2 kan. asalkan ada hadiah, hehehe