Selamat Hari Raya Aidil Adha



Salam aidil adha buat uols yg beragama islam dan buat uols yg non-muslim, happy holiday! Like always, akan ke rumah emak mertua ^_^ Husband plak, sibuk tolong jiran yg buat korban. Mikail plak, berani kooo dia pi tengok orang sembelih lembu utk korban.

...zie tak berani. So terperap je ler dalam rumah...hihi.



Dua orang cousins ni tengah bonding time... hihi. Seumur dorang ni. Sama tadika. Kelas sebelah menyebelah jer. Dah bukan macam cousins je zie tengok... dah macam adik beradik jer. Hihi. Ala ala je muka dorang ni.

...comel! Mikail dan Safiyya





Meanwhile mama mikail ni plak, main Pokemon battle...hahahaha. Kuang asam nah kan menantu ni. Time raya, time tu gak nak main pokemon. Haha. Actually, time ni emak mertua and yg lain tengah tengok orang buat korban.

...kan zie tak join tengok. So wajib ko hilang boring dgn main pokemon. Hikss ^_^




Alololo...keletihan anak bujang zie ni. Balik dari rumah emak mertua, weols direct ke Hospital. Coz emak and Abg Minie bawa Mak Nek pergi sepital. Tak sihat mak nek :( Ni weols terpaksa balik dulu, coz mikail dah merengek rengek nah nak tido

...once masok je dalam keta and pasang air-cond. Tak sampai 5 minit, pengsan dah dia terlena. Hihi





Sampai di rumah, benda alah ni menunggu mikail dia atas katil. Since dia still ketiduran, tunggu dia bangun, baru bagi dia. Hadiah harijadi dia dari Pak Yak Minie dia dan Yak Chu dia. Mainan remote control yg pertama dia ni

...mahunya dia tak excited main bila bangun. Hihi. Thanks Abg Minie and Chu. Love ya!






1 comment:

Rosmiza Ali said...

Ketiduran si Mikail sakan beraya.. ^_^