Hadiah Kejutan Buat Suami


Alahhh....bersawang kembali blog gara² sibuk sangat dengan kerja. huhu. Last Wednesday, memandangkan zie dari bulan 6 sampai sekarang... setiap hari terpaksa overtime dan balik lewat (kadang² sampai pukul 8 malam baru balik kerja)...

.... felt not nice juga lah dengan husband. Ibarat macam pentingkan kerja dari dorg dua beranak. Bukannya hendak pun everyday overtime... terpaksa sebab kerja terlampau banyak. Nanti tak dpt tidur malam. huhuhu.

So to make it up with him, during lunch time... Zie merayap kejap ke Guess butik di Spring.



Hasil rembatan. Hihi. Hari tu dia ada complain kat Zie, wallet dia rosak sudah. Tunggu ada extra duit, baru beli katanya. So zie ambil kesempatan tue utk bagi dia dompet baru sebagai hadiah kejutan utk dia. Sebagai tanda minta maaf gak sebab setiap hari balik lewat ... huhu.



Sebelum balik dari overtime (hehe... overtime lagi), nyempat kooo Zie balut benda alah tu. Masa sampai kat rumah, pura² suruh husband keluarkan bekas Tupperware zie dari lunch bag Zie. Coz zie letak suprise gift dia ni dalam lunch bag...hihi.

....membebel gak husband kejap sebab itu pun suruh dia. But once tengok suprise gift dia, terus senyum kau! hahahaha




Tadaaaa... inilah dia wallet Guess yg zie beli buat dia. Sengaja beli sama design dgn handbag zie. Baru ler sehati sejiwa gitu. hihi. Happy husband dapat wallet baru. Haaa... maka nya, jangan moody ye bila zie balik lewat...hihi

...tp sebolehnya, zie memang akan balik terus bila dah habis masa bekerja. But if ada kerja urgent, tak dpt buat apa... terpaksa gak stay back for few hours untuk siapkan. Kalau tak, tak dapat tidur kooo aku nanti.

4 comments:

Mia Kassim said...

Mesti terharu si suami tu kan ... hehe

Hanis Amanina said...

penatnya kalau tiap2 hari balik pukul 8 T___T

hanisamanina.com

C i k R e n e x said...

mesti senyum smpai ke telinga en suami akk tgk wallet tu.hhehe..
untung dia dapat akak.. :)

Rosmiza Ali said...

So sweet.. ^_^