Terjumpa Ex-Colleague, Jenny Lilly




Lama tidak ketemuan dengan this gorgeous mum. Aritu kebetulan terserempak dengan ex-colleague masa Zie nak post out barang customers di Poslaju kat The Spring shopping mall. Apa lagi kooo... ajak dia selfie terus. hehehe. 

....weols ni nama je opis hanya seberang jalan je. Tapi masing² takde masa nak meet up during lunch time. Sebab masa tak sama kooo. huhu. More over Zie nyer lunch hour hanya ada sejam je. Tu yg malas nak kuar lunch. More prefer bawa bekal. Hihi

Insha Allah... if ada masa, weols lunch sama² ye, Jenny Lilly. hehehe ♥





3 comments:

C i k R e n e x said...

akak zie alwayss gorgeoussss

Zie Madini said...

CIK RENEX
--- ehehehe. tq dik :*

Rosmiza Ali said...

Lama tak tgk Jenny..