Hadiah Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-5


Kalau tahun lepas zie dapat iPhone 6s Plus as my 4th wedding anniversary gift dari husband. Tahun ni... since handphone still elok (dulu husband belikan sebab kebetulan handphone Zie rosak)...

... hanya request beli heels je. Mula-mula husband nak belikan handbag Guess. Tapi handbag Guess yg awal tahun ni beli pun still lagi elok... watpe nak membazir, kan





Tadaaa! Inilah dia 5th wedding anniversary gift dari husband. Zie kalau tang heels, sure nak aje if husband nak belikan.

... rezeki jgn ditolak oi. Hahaha




Dorg yg setia menemani zie pilih kasut. Zie kalau part nak beli kasut, teramat sgtlah cerewet okeh. Nak yg full covered. Then tumit dia plak, tak nak covered with PU leather or leather... 

...sebab zie jenis ganas pakai. Kejap je lunyai tumit tu nanti. Sayang. Hahaha




Since jenis yg zie nak, hanya sikit je ada (kebanyakkan covered with leather tumit dia.. uwaaa!)... so zie pilih yg material lace.

Lagi pun falling in love dengan warna dia. Red blood a.k.a Maroon colour ^_^






Ni dia full view kasut tu. Cilok gmbar dari website Charles & Keith. Hehehe. Really love this high heels so much!

Sangat comfy. Well, high heels dari Charles & Keith memang semuanya comfy. Boleh kau bawa berlari tau... sungguh! Tak tipu. Hehe

Apa apa pun, thanks sayang for this lovely wedding anniversary gift. Happy 5th wedding anniversary buat kita. Semoga cinta kita kekal hingga ke jannah. Amin.




5 comments:

C i k R e n e x said...

cantik sangat..
sy x yakin nak pkai heels. risau terjatuhhh.hehe

Mila Ahmad said...

charles & keith memang oke tahan lasak

wanmulianidotcom said...

Amboi heels dia....
Cantik warna dia...

Tahniah...

Siti Nurhayati Dollah said...

wowww cantik sangat. yati dah hilang dah nikmat heel sejak injured huhu.mampu tengok dan berkenan di dalam hati

miss eimanhikmah said...

cantik..tp sy pun tak jenis tak pki heels..takut jatuh..hehehe