Mencuba Nasib Masuk Serta Kit Kat Golden Break Contest


Hehe... best gak Kit Kat ni ea. Semangat je Zie gi gores menang apa. Rupanya hadiah yg di menang memang sudah pun dorg letak dalam pack Kit Kat tu. Hehehe. But still excited. Aku kan giler kontest...haha




Ini ler dia hadiah Gores dan Menang tu. Dapat 2 bungkus Kit Kat Green Tea. My favourite ni taw. Love it.



Di belakang kat Goreng dan Menang tu, ada lagi kooo contest. Yg ni Whatsapp utk jawap soalan. Soalan dia teramat sangatttttt ler senang. So try my luck. Mana tahu kot kot, my luck kan. Menjawap kite menang something. hihi

...no harm maaa join. since dah beli pack tu kan. Who knows rezeki kite. Hihi. Wish me luck ya!...Xoxo





1 comment:

C i k R e n e x said...

Tak pernah try yang green tea tu. Sedap ek sis?