Souvenir Dari London Lagi ❤️




I am a happy stafffff... hehe. Boss hanya beli khas utk zie sahaja. Yg ni souvenir dari anak boss merangkap 2nd weols. Bini dia yg belikan untuk zie ye... hehe.

Siap call senyap senyap suruh zie turun sebab dia nak bagi souvenir dari london utk zie sorg. Tak sedap gak rasanya if bagi depan other staff

Tu yg 2nd boss call suruh turun bawah opis. Hehe. Yay! Dapat Kinder Bueno (untuk mikail katanya, tapi mama dan papa mikail minta sebungkus dua... haha), Strawberry lip balm dan yg paling zie teruja adalah Lulu Guinness USB stick !

... i am so happy! ^_^




Semua nya warna merah. Sengaja dia beli warna merah sebab bini bos dan bos tahu zie peminat tegar merah. Hihi. 

Yg bestnya, bini boss gtaw... the moment dia tgk Lulu Guinness USB stick tu, terus teringat kat Zie. 1st dia merah... dan 2nd, sooo diva katanya.

Vavavava... diva ek aku? Hahaha.




Such a perfect combination! Lip balm with Lip design USB stick. Hehe. Actually lama dah berkenan dgn Lulu Guinness USB stick ni. If nak beli, mahai weh.

...tu yg happy giler bila bukak bungkusan (bini boss balit dgn red wrapping paper, okeh! Sgt memahami kegilaan zie dgn merah... hehe) tgk... ek'eh, Lulu Guinness lah... wahhh. Hihi





Tadaaaa! Even if its only 2GB, who cares! Janji ada barangan Lulu Guinness yg original kooo... hehe. Suka sangat sangat. Directly from London plak tu... eeee suka suka! Hehe




Terus gantung kat my handbag sama sama dgn keychain guess tu. Disitulah engku menghiasi handbag tuan mu ini ye, Si Bibit Merah. Hehehehe


Cakkk! Hehe... tetiba bibir iols jadi plum weh... vavavava ^_^





2 comments:

iffah hussin said...

Salam Hai Zie...

Cantiknye pen drive lips tu

CHU MAJORFLAVA said...

cute pendrv ya...i loike