Spaghetti Meatball Bolognese dan Daftar Tadika Untuk Mikail




Pepagi dah heavy breakfast weols sekeluarga. Hihi. Mood rajin. Actually pepagi just masakkan Creamy Mushroon sup tu je. Yg tang spaghetti tu, tinggal nak panaskan je...makanan semalam. hihi. Saja buat lebih utk breakfast since hari rabu ni tadi zie ambil cuti separuh hari.

...nak bawa Mikail gi daftar dia masuk Tahun 5 di tadika dia.




Pepagi dah minum sejuk aku ni...hehehe. Tropicana Twister Orange... my favourite drink. Slurppp slurppp




Habis je breakfast terus pecut gi Tadika dia. Husband belah petang nanti nak pergi OPS for a month. Nasib dia sempat lagi utk sama² Zie bawa mikail gi daftar sekolah. Kalau tak menjawap lerrr sorg² handle semua. Huhhh


Hehe... minggu depan dah start sekolah dah kau duhai anak manja. Dah tak boleh lagi dah tidur lewat ea. Mulai minggu depan, bermula lagi lagi rutin harian Zie yg kelam kabut terkejar² dengan masa. But tahun ni, Insha Allah okay sikit kot. Tak perlu terkejar² sangat dengan masa.

...memandangkan cikgu di tadika dia ada yg sudi tolong hantarkan Mikail balik rumah. Zie hantar hantar setiap pagi je. Part balik sekolah, cikgu dia yg tolong hantar memandangkan rumah weols berdekatan je. Hihi. 

Mudahan sampai habis Tahun 6 ler nanti Cikgu Tiha dapat tolong Zie. Aminnnn.





1 comment:

ArELeEz said...

selamat menempuh alam p'sekolahan.. good luck, mikail!