Mencuba Olay Regenerist Revitalising Hydration Cream Moisturizer




Setelah sekian lama Zie bertahun tahun setia giler guna Olay Total Effect... akhirnya, penghujung tahun 2016... zie bercerai (kot ek... if yg ni sesuai dgn kulit zie... hehe) dengan Olay Total Effect dan mengahwini (ceaaa... haha), Olay Regenerist plak. Hihi

... hai Olay Regenerist ^_^ Memandangkan usia dah pun nak masuk 33 tahun, terpaksa ler guna olay yg lain umphhh kesannya. Psstt... still gak dalam produk Olay kan. Consider Zie still pengguna setia Olay... weeehooo ~~




Ehemmm... anti-ageing cream okeh. Mudahan memandang akan kelihatan muda senantiasa ... cewah ^^ Ye ye ye...  iols tahu, yg muda akan menjadi tua. Yerrrrr... iols tahu kooo uols.

... still gak bak cantik cantik macam Che Ta walaupun dah berusia... hiksss ~



Ginie rupa dia bila cap di di buka. Suka sgt dgn packaging dia. Nampak eksklusif sangat.




Haaa... ini ler rupa bentuk krim anti-penuan tu. Selesa jer rasa muka zie bila disapu benda alah nie. Insha Allah... once dah habis sebotol ni, zie akan buat review tentang Olay Regenerist Revitalising Hydration Cream Moisturiser (amboiiiiiiii... panjang nah nama kau olay oiiii) ni ye, uols... xoxo







1 comment:

ArELeEz said...

klu sesuai & serasi dgn kulit, ape salahnye repeat beli. semoga sentiasa nampak muda jelita. eceh!