Merembat Stok Sebelum Cuti Tahun Baru Cina


Cerita sebelum cuti CNY hari tu. Sebelum stokis Hai-O tutup untuk cuti CNY... wajib koooo before CNY break tu, Zie merembat stok. Sekali sampai... ya ampunnnn. Full house Hai-O di Kuching. Hihi. Kali ni memang extremely penuh sampai takde tempat nak berbaris. Huhu.





Kesian dorang... tak menang tangan. hehe. But dorg semuanya friendly walaupun berhadapan dgn ramai members yg beli stok last minutes. hihi. Thank u uols...xoxo




Sampai je kat dalam keta, si kecik ni sibuk nak menyelongkar. Hahaha. Ada somes utk customers... sure ler terpekik terlolong Zie larang dia dari buka plastic sealed. Kang menjawap nanti tak happy customer received barang sealed dah dibuka,...huhu.

hati customers kena jaga uols. Hihi



Hasil rembatan di stokis hari tu. Semua tu dah bertuan ye uols. Hanya tinggal 1 box Min Kaffe dan 1 botol Garlic je belum bertuan. Siap nak... Boleh tinggalkan msg di FB zie --> Zie Madini Store . Takde Facebook akaun??? Takpe... Order guna email pun boleh --> ziemadinistore@gmail.com ^_^





3 comments:

C i k R e n e x said...

Wahh.byk stok tu kak. All the best bisnes kak. 😊

Ardini Humaira said...

aku baru buka blog aku yunk. rindunya nak komen komen. huhu btw, aku suka mineral coffee tu selalu gak beli. aku join ahli juga tapi asik beli dengan orang hahahaha sia2 je ada kad ahli iskisk

Zura Tahir said...

Akk pun baru je jadi ahli...dan dah try ME sabun...best sesangat....