Alhamdulillah... Penantian 3 Tahun Berakhir. I'M PREGNANT ♥



Alhamdulillah... berakhir sudah penantian Zie dan suami untuk menimang cahaya mata sekali kali lagi. Penghujung bulan Februari lepas, zie telah pun disahkan positif hamil 6 minggu. Happy tak terkira taw. Kira 5 tahun gitu ler nanti jarak umur Mikail dengan adiknya

....bakal abang dah Mikail skrg. Hehe.




Berkat try amalkan Herba Maharani ni ler Allah swt turunkan rezeki anak. hihi. Kita hanya mampu ikhtiar jer. Selebihnya Allah swt yg uruskan. Siapa uols yg nak try Herba Maharani ni, boleh je whatsapp zie di 016-866 3095 ye.

Zie jual, zie amal :) 1st box... terus melekat. Syukur. Allah swt bagi rezeki cepat. Alhamdulillah




Checkup kandungan di B.Teo Child Specialist, dapat banyak nah freebies. Dr. Bibiana bagi zie Smiliac Pramilet Multivitamins with Folic Acid dan juga Calcium. Doakan kandungan zie sihat sampai 9 bulan ye uols. Doakan juga agar zie dipermudahkan masa bersalin nanti :) Thanks ye...

...Kali ni mengharapkan baby girl ♥ Tapi if Allah swt bagi baby boy lagi, syukur. Janji baby sihat walafiat dan sempurna segala²nya. Itu yg penting ♥




8 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah sis...semoga dipermudahkan urusan sis sepanjang kehamilan kali k2 ni ye...

Zie Madini said...

Thank you chekgu Azrine ♥ Aminnnn...

amira faqihah said...

tahniah kak zie :)

Hanis Amanina said...

Tahniah kak! :D happy to know this :D :D

Sumi Jelly said...

akhirnya.. updte gak blog walaupun 1 entry...

take care yek Zie.. semoga selamat dan dipermudahkan segalanya

Sumijelly.com

Roszaliza Abdul Nyzam said...

tahniah zie :)

datinsha said...

Wahhh tahniah..

ct cheery said...

Tahniah zie 😊