Pertama Kali Online Shopping di 11st Street.my


Sempena birthday mikail yg ke-5 tahun ni pada 30.8.17 nanti, memandangkan tema sambutan hari jadi dia bertemakan Hot Wheels, wajib ko emak dia ni gigih cari kat internet online shop mana yg boleh di percayai ada jual T-Shirt Hot Wheels utk budak. Kebanyakkan website jual utk orang dewasa je.

...nasib baik di 11st Street.my ni ada jual utk budak². syukurrrrr. Ada 2 pilihan warna yg zie berkenan. Kalau ikutkan hati zie... memang akan rembat yg warna merah. Memandangkan anak bersama, have to tanya husband warna mana yg dia rasa bagus utk mikail.

Tak nak lah Zie guna kuasa veto merah walaupun dalam hati berharap sangat² husband akan pilih yg warna merah. Hahahaha




Hahaha...paham idak uols apa yg di kata tu? Haha. Husband pilih warna biru. Baju mikail yg warna merah dah terlampau banyak katanya..hihi. Biru pun biru lah..janji lawa. 




Hari Jumaat petang order, Isnin pagi terus sampai. Super pantas lah penghantaran dari 11st Street.my ni. Tapi, baju size 4 tahun ni besar arrr. Sesuai utk budak usia 5-6 tahun. Walaupun mikail consider umur 5 tahun, tapi anak zie tu super kecik...hihi.

...still pakai baju budak umur 4 tahun. Hahaha. Tedah anak ku ya ..hehe. Baju ni zie belikan utk dia utk sesi photoshoot Mikail nanti. sebab zie plan nak buat sticker label utk di tampal kat goodies bag dia. Tahun ni, mikail celebrate birthday dia kat kelas dia di tadika je.

Nanti, zie lah yg akan jadi Photographer, Graphic Designer dan Party Planner. Serba boleh idak aku? Hahaha. Skrg nak google ideas utk photoshoot tema hot wheels or cars. Skrg still ketandusan idea. Walaupun lama lagi birthday mikail. Pelan² buat... bukan senang koooo semua kau yg uruskan. Hiiii hiiii.






2 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Sha pun suka warna merah tu lagi.. Design dia lebih menyerlah.. hehehe

Zie Madini said...

SHAHIDA DZUKAFLI
-- kannn sha. more menyerlah.