Beli Shampoo Sunsilk, Dapat Tudung Adijuma




Baca tajuk entry ni... haaa, best ke sangat best tu? Pengguna tegar Shampoo Sunsilk dan peminat tudung Adijuma???... wajip kooo rembat peluang ni. Tapi tak tahu lah if kat Semenanjung ada offer camni ke tak. Tapi rasanya should be ada kot...

Beli 2 botol shampoo sunsilk bersize 350ml... automatik akan dapat tudung bawal Adijuma sehelai. Zie bukan ler peminat tudung adijuma sangat. tapi bila ada free offer camni, terpengaruh. Haha. Walhal pakainya idak...haha.

Sudahnya zie bagi adik ipar zie je tudung adijuma tu. Lama tak pakai tudung bawal, jadi tak reti plak kooo...hihi. Warga Kuching, if nak ginie gak... pi terjah nearby Emart. Sementara stok masih ada ^_^




3 comments:

Zura Tahir said...

Akk dulu masa bujang pakai shampoo sunsilk...lah nie pakai ape yg ade...

C i k R e n e x said...

Kita geng kak. Lama dah tak pakai bawal. Slesa pakai shawl. Hee

Busyra Bt Takiyudin said...

wah bestnyaaa dpt tudung.. cntik!